Plantare copaci 2023

Salutare, dragi prieteni și locatari ai imobilelor pe care le administrăm! Astăzi, 10.03.2023, am avut o activitate specială în cadrul serviciilor de administrare, mai exact s-au plantat câțiva copaci care ne vor ajuta să îmbunătățim calitatea aerului și să contribuim la o mai bună sănătate a comunității noastre.

Suntem mândri să fim parte a acestei inițiative și să ne implicăm în crearea unui mediu mai curat și mai verde pentru toți locuitorii blocului nostru și implicit al orașului nostru.
În plus, această acțiune face parte din angajamentul nostru de a promova sustenabilitatea și de a reduce impactul asupra mediului înconjurător. Vom continua să ne implicăm în astfel de proiecte și sperăm să încurajăm și alți oameni să facă la fel.
Mulțumim tuturor locatarilor Bloc 3 și sperăm să vă bucurați de beneficiile acestor copaci pentru mulți ani de acum încolo!

Cu stimă, Comitetul Executiv Asociație Bloc 3 !

Montaj Apometre Digitale - cu citire radio

La finele lunii 09.2022 s-a demarat implementarea proiectului stabilit in Adunarea Generala.

Se renunta la vechile apometre clasice, urmand a se monta cele cu citire radio.

Acest lucru inseamna ca nu mai trebuie sa va faceti griji cu privire la citirea apometrelor manual si sa va pierdeti timpul facand acest lucru.
In plus, citirea radio a apometrelor poate fi mai precisa decat citirea manuala, astfel incat sa puteti avea o facturare mai exacta a consumului de apa.

Realizare si montaj rampa acces exterioara
11.2022 (incheiat)

Odata cu montarea acestora, in urma solicitarilor facute de locatari, accesul este mult mai comod pentru persoanele care aveau mare nevoie de ele. O noua premiera in cadrul blocului realizata de singura administratie functionala din ultimele decenii.

Demararea a 2 proiecte noi: extindere retea camere video
si montare apometre cu citire radio

ANUNT IMPORTANT

 

In urma deciziei Adunarii Generale,
se vor demara urmatoarele proiecte:

1. Montare apometre cu citire radio – deoarece au fost depistate nenumarate apartamente care declara 0 persoane, dar in realitate am gasit si 14 locatari intr-o locatie de genul. Actualele apometre sunte expirate metrologic, multe din ele desigilate s.a.m.d.

2. Extindere retea camere video in jurul blocului si pe paliere – trebuie intocmit proiect tehnic, plan de implementare, solutii de stocare moderne si performante, camere de calitate, garantie, etc.


Persoanele care doresc sa aduca oferte pentru proiectele de mai sus, sunt rugate sa depuna in 17 zile calendaristice ofertele in cutia postala administrativa (aceasta se afla lanaga avizier), data limita a depunerilor fiind 30.05.2022, ulterior facandu-se analiza ofertelor si alegandu-se furnizorul cel mai bun.

Data afisarii,                                                                  Administratia Bloc 3
13.05.2022

Schimbare tevi subsol apa calda - 11.2019

(incheiat)
Odata cu schimbarea acestora, timpul de asteptare al apei calde in bloc la baie a fost redus cu 90 %, deoarece recircularea apei in bloc era oprita de cca. 7-8 ani. Locatarii au platiti de pomana aceasta risipa de apa. Au platit incompetenta si indolenta unor presedinti decorativi !

Asa aratau vechile tevi de la constructia blocului

Durata de viata a acestor tevi fusese demult depasita, acestea avand cca 45 de ani, de la constructia blocului. 

Practic, in fiecare iarna tevile incepeau sa curga, apa se infiltra in fundatia blocului, iar costurile de reparatie nu erau deloc de neglijat, luand in calcul si discomfortul locatarilor care ramaneau fara caldura pe durata reparatiei.

Suplimentar, conductele trebuiau golite, reparate, reumplute, aerisite, etc. Toate acestea se cumulau la pierderile / costurile finale !

In imaginile de mai jos se observa rezultatul lucrarii

Dorind sa imbunatatim viata in cadrul imobilului aferent Asociatiei Bloc 3, in cadrul Adunarii Generale din 2019 s-a decis schimbare tevilor de la subsol, deoarece acestea erau intr-o situatie precara, nefiind schimbate niciodata.

Suplimentar, conductele trebuiau golite, reparate, reumplute, aerisite, etc. Toate acestea se cumulau la pierderile / costurile finale !