Colectare mobila prin program Supercom

Prin programul lansat de Supercom anuntam locatarii Asociatiei Bloc 3 ca pot solicita colectarea mobilei vechi, in mod gratuit prin programul lansat de Primaria Sector 2. Fiecare locatar este direct raspunzator de solicitarea facuta catre Supercom, urmand a urma instructiunile societatii Supercom - 021 9654

Deratizarea blocului prin Compania Municipala - ei

In urma solicitarilor s-a efectuat deratizarea blocului prin Compania Municipala Eco Igenizare in data de 04.08.2021

Schimbare teava gaze Sc C - 11.01.2021

S-a sesizat si dentificat teava de gaze deteriorata de la intrarea in scara C (spatele blocului).
S-a demarat inlocuirea si implicit repararea acesteia.

Schimbare motor lift Sc B - 16.12.2020

Conform notificarilor ISCIR, motorul a fost schimbat. Achizitia motorului a fost facuta direct de la importatorul marcii in Romania catre Asociatie, pentru a nu exista si alti intermediari, automat facand o economie SUBSTANTIALA. Montajul a fost achitat separat, catre firma autorizata cu respectarea tuturor normelor in vigoare. Fata de urmatoarea oferta primita, s-a facut o economie de 7 000 RON. Cu exceptia ofertelor adunate de Administratie, din partea locatarilor, in urma anuntului de a aduce oferte pentru acest proiect au fot primite ZERO OFERTE.